Afbeelding
GroenLinks Amersfoort

Bram Leeuwenkamp nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks Amersfoort

24 maart 2022 om 21:00 Politiek

AMERSFOORT Bram Leeuwenkamp is de nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks Amersfoort. De nummer twee op de kandidatenlijst is door de nieuw gekozen fractie unaniem aangewezen als hun voorzitter. Hij zal ook samen met lijsttrekker en huidig wethouder Astrid Janssen namens GroenLinks deelnemen aan gesprekken over mogelijke coalitievorming.

Leeuwenkamp neemt het stokje over van Dillian Hos, die de afgelopen vier jaar deze taak heeft vervuld. Bij haar kandidaatstelling heeft zij aangegeven niet nog een periode beschikbaar te zijn voor de rol van fractievoorzitter, zodat ze zich meer met het inhoudelijke raadswerk bezig kan houden.

Dillian Hos heeft de afgelopen vier jaar de fractie van GroenLinks als fractie kundig en met veel passie geleid. Bram Leeuwenkamp: ,,Het is een eer om in de voetsporen van Dillian te mogen treden als fractievoorzitter. Ik zie er enorm naar uit om met dit team samen verder te gaan werken aan een menselijk, eerlijk en duurzaam Amersfoort. Ik heb er enorm veel zin in!’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie