'Gewoon anders' laat kinderen, maar ook ouders, onderwijzers en zorgprofessionals op een laagdrempelige manier kennis maken met autisme.
'Gewoon anders' laat kinderen, maar ook ouders, onderwijzers en zorgprofessionals op een laagdrempelige manier kennis maken met autisme. Theatergroep Heer Otto

Kans op kaartjes ‘Gewoon Anders’: laagdrempelige voorstelling over autisme

16 maart 2023 om 12:02 Podiumkunsten

AMERSFOORT De familievoorstelling ‘Gewoon Anders’ van Theatergroep Heer Otto en Bzzzonder gaat zaterdag 15 april in première op het Lente Festival in Theater De Kamers in Amersfoort. De voorstelling speelt dat hele weekend en gaat daarna op tournee door de regio. Heer Otto geeft hiervoor een aantal vrijkaartjes weg.

‘Gewoon Anders’ is een muzikale en humoristische familievoorstelling voor toeschouwertjes vanaf 6 jaar. De voorstelling laat kinderen, maar ook ouders, onderwijzers en zorgprofessionals op een laagdrempelige manier kennis maken met autisme. Het laat zien dat we allemaal verschillend zijn en dat dat soms best ingewikkeld is. Maar dat we - juist omdát we allemaal anders zijn - elkaar kunnen helpen. Ieder met zijn of haar unieke talenten. Bij het maken van deze voorstelling zijn ervaringsdeskundigen intensief betrokken.

Het verhaal van ’Gewoon Anders’ gaat over de vrienden Anders en Noah. Samen kunnen ze de wereld aan. Als echte ridders bewaken ze hun kasteel tegen vijanden van buitenaf. Maar dan is daar Bo, die ook mee wil spelen. Anders voelt zich buitengesloten, anders. Als de knuffel van Bo spoorloos verdwijnt, staat Anders voor een moeilijke keuze: Zoekt Bo ‘de draak’ het maar uit of blijft Anders een koene ridder en gaat hij helpen?

Kans maken op gratis kaartjes (voor een kind en een volwassene) voor deze voorstelling kan door vóór 3 april een foto van jezelf in je creatiefste ridderkostuum te mailen naar publiciteit@heerotto.nl.

‘Gewoon Anders’ is een muzikale en humoristische familievoorstelling voor toeschouwertjes vanaf 6 jaar.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie