Afbeelding
Foto Unsplash

Wij rekenen het uit waarom Velux vervangen rendabel kan zijn

24 november 2023 om 13:31 Partnercontent

Het vervangen van uw Velux dakramen kan een uiterst slimme keuze zijn, zowel vanuit een financieel als een duurzaamheidsperspectief. De moderne Velux dakramen bieden verbeterde isolatie-eigenschappen, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekeningen. Laten we deze voordelen in detail bekijken, inclusief een rekenvoorbeeld om de potentiële besparingen te illustreren.

De nieuwste Velux dakramen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën die zorgen voor betere isolatie. Ze helpen warmteverlies in de winter te verminderen en overtollige warmte in de zomer buiten te houden. Dit betekent dat uw verwarmings- en koelsystemen minder hard hoeven te werken om een comfortabele temperatuur in huis te handhaven, wat resulteert in lagere energiekosten.

Het VELUX vervangen van oude dakramen door nieuwe, energie-efficiënte Velux dakramen kan de waarde van uw woning verhogen. Niet alleen verbeteren ze de look-and-feel van uw huis, maar ze tonen ook aan potentiële kopers dat u investeert in duurzame en energiebesparende maatregelen.Nieuwe Velux dakramen kunnen het comfort in uw woning verbeteren. Ze bieden betere geluidsisolatie, wat betekent minder geluidsoverlast van buitenaf. Ook zorgen ze voor een betere luchtkwaliteit en natuurlijke lichtinval, wat uw welzijn en die van uw gezinsleden ten goede komt.

Rekenvoorbeeld van de energiebesparing

Laten we een eenvoudig rekenvoorbeeld nemen om te illustreren hoeveel u kunt besparen door uw Velux dakramen te vervangen.

Uitgangssituatie:
U heeft oude Velux dakramen die niet optimaal isoleren.
Gemiddelde jaarlijkse energiekosten voor verwarming en koeling: €1500.

Na vervanging:
De nieuwe Velux dakramen verbeteren de isolatie aanzienlijk.
Verwachte reductie in energieverbruik: 15%.

Berekening van de besparing:
Jaarlijkse energiekosten na vervanging: €1500 - 15% = €1275.
Jaarlijkse besparing: €1500 - €1275 = €225.

Over een periode van 10 jaar zou dit neerkomen op een besparing van €2250. Dit is een aanzienlijk bedrag, en de werkelijke besparing kan nog hoger uitvallen afhankelijk van de specifieke situatie in uw woning en de efficiëntie van de gekozen dakramen.

Het kiezen voor energie-efficiënte Velux dakramen draagt ook bij aan het milieu. Door het verminderen van uw energieverbruik verlaagt u de CO2-uitstoot van uw huishouden, wat bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering.

De investering in nieuwe Velux dakramen is niet alleen een korte termijn besparing op uw energierekeningen, maar ook een lange termijn investering in de duurzaamheid van uw woning. Deze dakramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan, wat betekent dat ze minder snel vervangen hoeven te worden.

Welke partij raden we aan om je oude VELUX materialen te vervangen?

Als u overweegt uw VELUX dakramen te vervangen, kan een bezoek aan de website van De Dakramenspecialist een uitstekende keuze zijn. Deze gespecialiseerde aanbieder richt zich specifiek op VELUX producten en diensten, wat betekent dat ze uitgebreide expertise en ervaring hebben op dit gebied.

Een tip is om gebruik te maken van hun expertise door een afspraak te maken voor een persoonlijk advies. De Dakramenspecialist kan u adviseren over de nieuwste modellen VELUX dakramen, de specifieke voordelen voor uw situatie, en ook over de installatieprocedure. Hun kennis en ervaring zorgen ervoor dat u de juiste keuzes maakt voor uw woning.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie