Afbeelding
Verhuizen

Zo vind je een goed verhuisbedrijf

27 februari 2020 om 11:19 Partnercontent

Zodra je besloten hebt om voor je verhuizing een verhuisbedrijf in te schakelen, ga je op zoek naar een geschikte verhuizer bij jou in de buurt. Waar moet je op letten bij het kiezen van het verhuisbedrijf? Er zijn verschillende situaties, waarbij sommige verhuisbedrijven beter passen dan andere. Om je te helpen om de juiste keuze te maken, lees je in dit artikel tips om een geschikt verhuisbedrijf te vinden. 

Erkend of niet? 
Er zijn in Nederland twee verschillende soorten verhuisbedrijven, namelijk erkende verhuizers en niet erkende. De prijs om erkende verhuizers in te huren, ligt vaak iets hoger dan de prijs van niet erkende verhuizers. Hiervoor krijg jij als consument een hoop terug, omdat de verhuizers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen om zich een erkende verhuizer te noemen. Daarnaast zit er nog meer voordelen aan, zo zijn al je spullen verzekerd op basis van nieuwwaarde en heb je een lage aanbetalingen.

Vraag verschillende offertes aan
Waarom zou je maar bij één verhuisbedrijf een offerte aanvragen, als je er voordeel van hebt om dit bij meerdere te doen? Verhuizen is niet iets wat je vaak doet, dus bereid het goed voor en vind een verhuisbedrijf dat goed bij je past. Door meerdere offertes aan te vragen, heb je de mogelijkheid de offertes naast elkaar te vergelijken. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op verzekeringen, aanbetalingen en de vergoeding per kilometer. Zo kies je makkelijk voor het verhuisbedrijf dat het beste voorstel doet voor jouw verhuizing. 

Maak een persoonlijke afspraak
Geen enkele verhuizing is hetzelfde, vandaar dat het verstandig is t om een afspraak thuis te maken met het verhuisbedrijf dat je op het oog hebt. Zo is het voor het bedrijf mogelijk om alles met eigen oog van dichtbij te zien en je persoonlijk advies te geven op basis van jouw situatie. Hierdoor weet je zeker dat er geen verkeerde inschattingen worden gemaakt en je niet voor onverwachte kosten komt te staan. 


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie