gitarist Izhar Elias, violiste Rossi Ovtcharova alias het meisje met de groene ogen en verteller Marius Gosschalk.
gitarist Izhar Elias, violiste Rossi Ovtcharova alias het meisje met de groene ogen en verteller Marius Gosschalk. Waves and Woods

Muzikaal sprookje ‘Mooi Lelijk’ in park Randenbroek

30 september 2023 om 09:38 Overig Deel je nieuws

Zondag 1 oktober wordt in theater Toermalijn (park Randenbroek) het muzikale sprookje ‘Mooi Lelijk’ opgevoerd. Het is een ontroerende, komische en leerrijke voorstelling voor kinderen vanaf vier jaar en hun (groot)ouders.

‘Mooi Lelijk’ vertelt het verhaal van Bochel en het meisje met de groene ogen. Gebaseerd op de beroemde roman ‘De klokkenluider van de Notre Dame’ van Victor Hugo maakt de voorstelling duidelijk dat schoonheid (van binnenuit) en liefde (opkomen voor de ander) een mens echt mooi maken! 

Er wordt bovendien prachtige muziek gespeeld van onder meer Tchaikovsky, Paganini en Piazzolla. 

Het verhaal wordt verteld door meesterverteller Marius Gosschalk. Naast Rossi Ovtcharova zorgt ook de befaamde gitarist Izhar Elias voor muzikale begeleiding.

De voorstelling begint om 12.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Kaartjes kosten 7,50 euro (kinderen) en 10 euro (volwassenen). Ze zijn digitaal te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/MooiLelijk of gewoon aan de kassa.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie