Afbeelding

Aanmelden voor reünie Farel College

5 juli 2022 om 13:22 Overig Deel je nieuws

Bijna vijftig jaar geleden opende het Farel College in Amersfoort voor het eerst haar deuren. In veel opzichten is het Farel nu een totaal andere school dan in 1972. Het Farel is uitgegroeid tot een leer- en leefgemeenschap met een eigen onderwijsgezicht in Amersfoort en omgeving. Een onveranderde kernwaarde van de school is dat het een plek is waar mensen naar het elkaar omzien. Dit werd in juni van dit jaar nog bevestigd door de jury Excellente Scholen, toen zij het predicaat ‘excellent’ van de havo-afdeling verlengde.

In schooljaar 2022-2023 wordt op verschillende manieren en momenten stil gestaan bij het jubileum. Zo is er op zaterdag 15 oktober 2022 een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Farel College. Ook oud-leerlingen van de vroegere Andreas Mavo uit Amersfoort zijn van harte welkom. Deze school fuseerde in 1990 met het Farel.

De reünie wordt gehouden in het gebouw aan de Paladijnenweg 101 in Amersfoort van 13.30 tot 17.00 uur. Wanneer je erbij wilt zijn, of op de hoogte gehouden wilt worden, meld je dan aan via de website: https://www.farel.nl/nieuws/50-jaar-farel-reunie/.

Er wordt uitgekeken naar je komst!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie