Afbeelding
rtl.nl

Amersfoorter Jeroen trouwt 'at first sight' met Antoine

29 januari 2020 om 09:20 Overig

AMERSFOORT Jeroen uit Amersfoort is in het RTL-programma Married at first Sight dinsdagavond in het huwelijksbootje getreden met Antoine. Zes koppels wagen in het programma de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Jeroen en Antoine zijn - kort na de huwelijksplechtigheid - positief en complimenteus over elkaar, dus mogelijk hebben de 'experts' de juiste personen gekoppeld.

Allen zijn gematcht door een team van experts 'op basis van de wetenschap', schrijft RTL. Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: presentator Carlo Boszhard volgt het traject op de voet. Na vijf weken wacht de grote beslissing: blijven de koppels gelukkig getrouwd of worden de scheidingspapieren ondertekend?

Het team van experts bestaat uit Tila Pronk (relatiewetenschapper),  Pablo Bakarbessy (psycholoog/coach) en Marcelino Lopez (psycholoog/relatietherapeut). Seksuoloog Eveline Stallaart, bekend van 'RTL Boulevard' is de nieuwkomer van het team. Na veel onderzoek en overleg is het ze gelukt om uit het recordaantal van 3500 aanmeldingen zes koppels te vormen.

VERPLICHT SAMENWONEN Na een zenuwslopende eerste ontmoeting bij het altaar en de wat ongemakkelijke trouwceremonie is het tijd voor het onbekende stel om elkaar echt te leren kennen tijdens de huwelijksreis. Eenmaal terug in Nederland worden ze geconfronteerd met een verplicht samenwoontraject, het leven van alledag, hun werkzaamheden maar ook vrienden en familie. Overleven zij de wittebroodsweken en zijn zij meant to be of valt het sprookje in duigen en wordt het huwelijk ontbonden?

De aflevering is hier terug te kijken. De nieuwe reeks is twee keer per week om 20.30 uur te zien bij RTL 4, op maandag- én op dinsdagavond.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie