Isabelle Voerman en Jeroen de Greeff: ,,De samenwerking is uniek in Amersfoort.
Isabelle Voerman en Jeroen de Greeff: ,,De samenwerking is uniek in Amersfoort." Arnoud J Spaaij

Jackie Brown en NewFysic werken samen

29 januari 2020 om 14:51 Zakelijk

AMERSFOORT Het behalen van je streefgewicht in combinatie met lekker uit eten gaan. Dat is de ideale combinatie voor iedereen. Het is voor het eerst mogelijk dankzij de unieke samenwerking tussen Jackie Brown op de Hof en NewFysic aan de Leusderweg.

Arnoud J Spaaij

NewFysic biedt persoonlijke begeleiding om kilo's kwijt te raken met een programma op maat. Een personal coach voor deskundige begeleiding en hulp, een persoonlijk voedingsplan en een online community, tijdens het afslanktraject voedingssupplementen, een wekelijkse weging en tal van heerlijke gerechten die je leven aangenaam maken en er toch voor zorgen dat je afvalt. En een nazorg van een jaar.

Personal coach van NewFysic Isabella Voerman legt vlotjes uit hoe NewFysics je kan helpen. Alleen op basis van haar uitleg wordt je al enthousiast, maar Voerman vond dat het nog beter kon en bedacht een unieke samenwerking tussen NewFysic en Jackie Brown. ,,Ik wilde graag inspelen op het programma van NewFysic", legt Voerman uit tijdens een gesprek in het sfeervol ingerichte Jackie Brown, ,,kijk je kan Bourgondisch leven met de gerechten van NewFysic. Dat sloot aan met mijn ervaring bij Jackie Brown. Ik kwam hier regelmatig en bedacht 'Dit past perfect in ons voedingsplan'." Jeroen de Greeff van Jackie Brown reageerde onmiddellijk positief. ,,Onze kaart bevat kleine gerechtjes. We koken urban met een uitstekende kwaliteit uit de wereldkeuken. We hebben altijd oog voor lichte kleine gerechten. Die kan je per gang kiezen." Juist dat sprak Voerman aan: ,,Zo kan je alles eten zonder dat het te veel wordt. In overleg is er een kaart gemaakt voor gasten van NewFysic.

Lekker uit eten en tegelijk afvallenDe Greeff: ,,Jackie Brown biedt van maandag tot en met donderdag een zogenaamd MidweekMadnessMenu: drie gerechtjes en één bijgerecht voor 25 euro. Dit is naast onze normale kaart, waarop de gerechtjes individueel geprijsd zijn." De Greeff bedacht op die basis en met de light weight touch van NewFysic een arrangement exclusief voor NewFysic-gasten: ,,We bieden nu voor hen een diner van drie gerechten met bijgerecht voor 22,50 euro. Met een gevarieerde kaart met vis-, vlees- en vegetarische gerechten." Isabella beaamt de opzet en vult met een lach aan: ,,En een heel klein toetje." Ze licht verder toe: ,,Ik sprak ook met de souschef van Jackie Brown en het mooie is...ze vermeden al bepaalde producten. De kleine lichte gerechtjes waren gewoon al aanwezig op de kaart."

De samenwerking is uniek volgens Voerman en De Greeff. ,,Uniek in Amersfoort en ik denk uniek in Nederland. In elk geval voor het eerst in deze vorm met NewFysic. We hebben door heel Nederland veertig vestigingen en hopelijk kunnen we het ook elders aanbieden" , zegt Voerman. Voorlopig kan er in Amersfoort elk geval genoten worden van de unieke combinatie van afvallen en lekker eten.

Jackie Brown: Hof 23, 3811CK Amersfoort, 033-7200877
NewFysic: Leusderweg 103, 3818AB Amersfoort, 088-3230029
Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie