Wouter van Loon met drie studenten van Hotelschool Amersfoort.
Wouter van Loon met drie studenten van Hotelschool Amersfoort. MBO Amersfoort

Studenten MBO Amersfoort aan de slag bij Van der Valk hotels

27 oktober 2021 om 09:31 Onderwijs

AMERSFOORT Studenten van de Hotelschool Amersfoort/Leerhotel Het Klooster hebben de primeur en gaan als eerst aan de slag op de werkvloer van Van der Valk hotel Amersfoort-A1 en Van der Valk hotel Leusden-Amerfoort. 

Outfit aan, dienblad in de hand en gaan. Studenten van de opleidingen Gastheer/gastvrouw, Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw en Manager/Ondernemer horeca leren de praktijk bij Van der Valk hotels op een speciale en effectieve manier. Een groot deel van de week volgen zij hybride onderwijs, waarbij ze de praktijk in een levensechte omgeving onder de knie krijgen bij één van de Van der Valk vestigingen in Amersfoort of Leusden. Professionals van het Leerhotel en of Van der Valk geven afwisselend les in de praktijk op deze locaties. Studenten leren zo sneller en het maakt het ook dynamischer.

De samenwerking is geïnitieerd door Hotelschool Amersfoort. ,,We doen dit voor de studenten. Studenten halen veel energie uit leren in een praktijkomgeving. Werken bij een bedrijf met zo’n bekende naam geeft extra zelfvertrouwen. Zo komt de passie voor het vak nog meer naar boven en dat betekent meer leerplezier. Groot pluspunt en een mooie aanvulling op het al bestaande leren in de Binnenschoolse Praktijk in ons Leerhotel”, aldus Esther Kalsbeek, teamleider Hotelschool Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie