Video

Vera Vlogt: St.Patrick’s Day in de haven en een kijkje bij het nieuwe museum van Beeld en Geluid

21 maart 2022 om 08:22 Mensen

AMERSFOORT De Amersfoortse voormalig journalist en presentatrice Vera van Brakel begeleidde als vrijwilliger een ‘vloggen voor 50-plussers’-cursus bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en het begon al snel te kriebelen. Met het uitbreken van de coronacrisis is ze zelf daarom ook van start gegaan. 

,,Bijzondere weken waren het weer. Ze leken eerst wat in het water te vallen door een vermoeden van corona. Maar de test was negatief, de quarantaine kon vervallen. En zo was ik in het nieuwe museum in aanbouw van Beeld en Geluid, ging ik natuurlijk stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen en vierde ik samen met echtgenoot Govert St. Patrick’s Day in de Amersfoortse haven. Uitgenodigd door Ieren die daar met hun boot liggen. Genoeg te beleven dus weer en genoeg te vloggen!”

Vera wil met haar vlogs een beetje positiviteit brengen en tegelijk laten zien dat 50-plussers niet alleen maar ‘kwetsbaar zijn en hulp nodig hebben’. Naast haar eigen kanaal op YouTube, interviewt ze voor seniorenorganisatie KBO-PCOB bekende Nederlanders.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie