Afbeelding
Peter Tijssen
Video

De Stad Amersfoort in actie voor Serious Request: kerstboom versieren bij ANVA

Maatschappelijk

AMERSFOORT Serious Request strijkt dit jaar neer in Amersfoort en komt van 18 tot en met 24 december in actie voor het Wereld Natuurfonds (WNF). De lokale krant van Amersfoort kan dan natuurlijk niet achterblijven. Onder het mom van ‘een heitje voor een karweitje’ ging een team van De Stad Amersfoort op pad om allerlei klusjes te doen bij verschillende bedrijven en zo een mooi bedrag op te halen voor Serious Request.

Vier teamleden gingen woensdag 15 december aan de slag bij softwarebedrijf ANVA aan de Stadsring. ANVA is een Nederlands softwarebedrijf dat al 46 jaar software ontwikkelt voor de verzekeringsbranch. Daan van de Lugt,  Commerial Lead Sales &  Marketing, ontving het team hartelijk. ,,Super gaaf dat Serious Request dit jaar in Amersfoort is. We wensen alle mensen daar veel succes en ik ben blij en trots dat we als ANVA op deze manier een kleine bijdrage mogen leveren aan het goede doel.”

KERSTBOOM Maar er moest natuurlijk ook gewerkt worden. De klus van die dag was: de kerstboom optuigen en versieren. Na de kennismaking, een kopje koffie en een gezellig praatje was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Want in de ontvangsthal stonden dozen vol kerstballen klaar om in de boom gehangen te worden. Het team ging aan de slag en al snel werd de entree van ANVA omgetoverd in kerstsfeer. Terwijl ‘All I want for Christmas is you’ door de gangen van ANVA klonk, werd de kerstboom steeds mooier. Na hard werken kon uiteindelijk de piek op de boom en was de klus geklaard.

,,We hebben veel plezier gehad in het optuigen van de kerstboom en we zijn blij dat we met deze actie een mooi bedrag hebben kunnen ophalen voor Serious Request”, aldus Alysha Verkuijl namens het team van De Stad Amersfoort. 

DONEREN Naast dat de klussen geld opleveren, kan iedereen ook zelf een bijdrage doneren. Draag ook een steentje bij en laat een (kleine) donatie achter op deze pagina. Het totaal opgehaalde bedrag wordt later bekendgemaakt en overhandigd aan Serious Request.

advertentie
advertentie