Afbeelding
Baarnsche Courant

Vaccinatielocatie in Meanderziekenhuis

Corona Coronavirus

AMERSFOORT De GGD regio Utrecht (GGDrU) opent maandag 1 november een vaccinatielocatie in Meander Medisch Centrum in Amersfoort aan de Maatweg 3.

Er wordt hier geprikt met het Pfizer-vaccin, laat de gemeente weten. De locatie is zes dagen in de week open, van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het is mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, maar er kan ook een afspraak gemaakt worden via GGDrU op telefoonnummer 030-6305400. Het is belangrijk om een legitimatie mee te nemen.

Op de vaccinatielocatie in Meander Medisch Centrum is tevens een informatiepunt van GGDrU, waar men terecht kan voor meer informatie over corona, het vaccin of algemene gezondheid.

ANDERE LOCATIES Op maandag 1 november tussen 14.00 en 20.00 uur kunnen Amersfoorters nog terecht in zalencentrum Houtrust aan de Heideweg 23 in Hooglanderveen voor hun coronavaccinatie. Na 1 november is deze locatie als vaccinatielocatie gesloten. In de Adventkerk (Ringweg-Kruiskamp 74) is iedere donderdagmiddag en -avond de mogelijkheid om zich te laten vaccineren. Deze vaccinatielocatie is nog open tot en met donderdag 16 december en is op donderdagen te bezoeken tussen 14.00 en 21.00 uur.

advertentie
advertentie