Afbeelding
Marco Hofste

Flint sluit opnieuw tijdelijk deuren voor theaterbezoek

13 oktober 2020 om 20:41 Corona

AMERSFOORT De aangescherpte corona-maatregelen van de overheid hebben tot gevolg dat in Flint de komende weken geen theatervoorstellingen plaatsvinden. Voor Flint is het financieel niet haalbaar om voorstellingen te presenteren aan een groep tot maximaal dertig bezoekers, meldt het theater.

,,Klassieke concerten in de Sint Aegtenkapel gaan wel door voor dit maximum aantal. Voor de zakelijke markt blijft Flint wel geopend voor vergaderingen en congressen met een groepsgrootte van maximaal dertig personen per ruimte.”

Bezoekers die kaarten hebben voor voorstellingen voor de komende periode, worden per email geïnformeerd. Op een later moment volgt informatie over een vervangende speeldatum. Het streven is om alle uitvoeringen op een later moment in te halen.

Twee weken geleden kondigde de overheid al aangescherpte maatregelen aan. Per veiligheidsregio werden uitzonderingen gemaakt. Alle uitzonderingen, inclusief die voor Flint, worden nu teruggedraaid om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie