Afbeelding
Foto Rinus van Denderen

Meander Medisch Centrum laat weer bezoekers toe

22 mei 2020 om 12:54 Corona

AMERSFOORT Bij Meander Medisch Centrum mag er weer bezoek komen op de verpleegafdelingen. Er zit wel een maximum van drie keer per week aan en het gaat om één bezoeker per patiënt, bij voorkeur dezelfde persoon.

door Jeroen van der Veer

Door de corona-crisis was het niet mogelijk om bezoek te ontvangen, maar het ziekenhuis in Amersfoort gaat daar nu wat soepeler mee om. De bezoektijden zijn tussen 16.30 uur en 20.30 uur en bezoekers mogen maximaal één uur blijven. 

Bij klachten -zoals niezen, hoesten, neusverkoudheid, koorts of braken- is bezoek niet welkom. Kinderen onder de 18 jaar kunnen niet worden toegelaten, maar het ziekenhuis bekend. 

VERLOSKUNDE Op de verloskundige-afdeling is er een uitzondering. Daar mag de partner mee bij alle spoedconsulten en bij alle opnames mag 24 uur per dag één partner mee. 

KINDERAFDELING Op de kinderafdeling mogen beide ouders 24 uur per dag langskomen. Broers en zussen zijn echter niet welkom. 

DAGBEHANDELING Bij de dagbehandeling is het niet mogelijk bezoek te ontvangen en jongeren vanaf 16 jaar mogen geen begeleider mee. 

TERMINALE PATIËNTEN Terminale patiënten mogen maximaal twee bezoekers per keer ontvangen. De verschillende bezoekers mogen elkaar afwisselen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie