Afbeelding
Mary Smulders

Feestelijke opening van het theaterseizoen in ICOONtheater Vathorst

14 september 2023 om 16:25 Activiteiten

AMERSFOORT De culturele scene in Vathorst krijgt er een nieuw podium bij met de opening van het theaterseizoen in ICOONtheater. Dit theater, gelegen in het hart van Vathorst, belooft voorstellingen voor de hele familie te presenteren. Het programma is tot stand gekomen door een samenwerking met Flint en De Lieve Vrouw.

Het theater was al bekend als podium voor diverse amateurverenigingen, maar zal nu ook een divers professioneel podiumkunstenaanbod aanbieden. Het theater heeft als missie om een breed scala aan entertainment te bieden, van nieuw talent tot gevestigde grootheden, zodat er voor iedereen iets te genieten valt.

Vrijdag 15 september trapt het theater af met een voorstelling van de Amersfoortse cabaretier Ronald Snijders. Zaterdag 16 september staat in het teken van Finalistournee 2023 van het Amsterdams Kleinkunst Festival, waarbij jonge en getalenteerde artiesten hun kunsten vertonen. Zondag 17 september is het tijd voor het kinderfestival met diverse activiteiten en een familievoorstelling met de titel Hé, wie zit daar op de wc. Er worden diverse workshops voor kinderen verzorgd door Scholen in de Kunst.

Om de start van de voorstellingen in ICOONtheater feestelijk te vieren wordt er aan iedereen in de pauze of na afloop van de voorstelling een drankje aangeboden. Kaarten voor de voorstellingen kunnen besteld worden via de website van Flint Theater Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie