Ook medewerkers van Meander  doen mee aan de landelijke actiedag voor een betere CAO op donderdag 16 maart.
Ook medewerkers van Meander doen mee aan de landelijke actiedag voor een betere CAO op donderdag 16 maart. FrankNoordanus

Cao acties in Meander Medisch Centrum op donderdag 16 maart

10 maart 2023 om 13:36 Gezondheid-MeanderMC

Ziekenhuispersoneel voert op donderdag 16 maart actie voor een betere CAO. Ook medewerkers van Meander Medisch Centrum doen mee aan deze landelijke actiedag. De Raad van Bestuur heeft ingestemd met de voorgenomen acties en geeft het personeel de ruimte in actie te komen voor een betere cao.  

Op 16 maart is Meander gewoon open, maar veel afdelingen werken als een zondagsdienst. Dit betekent dat er voornamelijk spoedzorg wordt geboden, dat planbare operaties en opnames komen te vervallen en dat poliklinische spreekuren worden aangepast of niet doorgaan (bij Urologie, Nefrologie en Gipskamer). De zorg en afspraken voor oncologische patiënten gaat wel door. Tijdens de actiedag is er tevens een normale dienstverlening voor bloedprikken, revalidatie, paramedische zorg, radiologisch en diagnostisch onderzoek, ontslag van patiënten en het verstrekken van medicijnen. De openings- en bezoektijden zijn ongewijzigd, de horecavoorzieningen zijn geopend en patiënten op de verpleegafdelingen kunnen bezoek ontvangen.

Wat de exacte gevolgen van de staking zijn, is te lezen op de website van Meander Medisch Centrum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie