Hulpdiensten uitgerukt voor dronken mensen in Amersfoort
Hulpdiensten uitgerukt voor dronken mensen in Amersfoort News United

Hulpdiensten massaal uitgerukt voor dronken mensen aan waterkant in Amersfoort

19 juli 2023 om 10:16 Overig

AMERSFOORT Twee personen met een slokje te veel op hebben gezorgd voor een massale inzet van de hulpdiensten afgelopen nacht in Amersfoort. Een voorbijganger zag de twee bij de waterkant en sloeg alarm.

Rond 00.30 uur zag een oplettende voorbijganger twee mensen dicht bij de waterkant aan de Zwaanstraat. De voorbijganger maakte zich enige zorgen om de toestand van de twee en belde de politie. Bij aankomst van de agenten troffen zij nog maar een persoon aan. Deze was voor de helft zijkant nat en bleek in het water te zijn geweest. De persoon bleek flink onder invloed van alcohol en is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

WEGGEFIETST

Omdat niet duidelijk werd waar de tweede persoon was, werd groots door de hulpdiensten ingezet. Meerdere brandweerwagens waaronder twee duikteams, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De duikers van de brandweer speurden het water af op zoek naar de voor de agenten ‘vermiste persoon’. Na ongeveer een uur zoeken werd de zoekactie gestaakt. De persoon bleek namelijk gewoon weg te zijn gefietst voordat de agenten ter plaatse waren.

De hulpdiensten konden hierop inpakken. Het mobiel medisch team wat per traumahelikopter was ingevlogen konden weer terug naar Amsterdam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie