Afbeelding
Menno Bausch

Nieuwe zoekactie naar vermiste Amersfoorter Hanno van Mil bij Pyramide van Austerlitz

26 april 2023 om 16:38 Overig

AMERSFOORT De politie heeft woensdag 26 april naar aanleiding van binnengekomen informatie in de vermissingszaak van Hanno van Mil opnieuw een stuk bos doorzocht in de buurt van de Pyramide van Austerlitz op de grens van Woudenberg en Zeist. De tip was dusdanig serieus dat er opnieuw een onderzoek werd ingesteld op de locatie. Het betreft een gebied van 400 m2. 

Ruim 60 personen verzamelden zich vanaf 06.00 uur onder de voet van de Pyramide. Onder hen politie, rechercheurs en leden van het Veteranen Search Team, enkele met metaaldetector. Na de briefing ging men het bos in om een bosperceel te doorzoeken. Het doorzoeken van het gebied duurde tot 15.00 uur.

Sinds 12 april 2014 wordt de 47-jarige Hanno van Mil uit Amersfoort vermist. De politie heeft informatie dat hij op zaterdag 12 april rond 09.00 uur zijn woning in Amersfoort verliet en vertrok in zijn auto. Deze auto werd op zondagmiddag rond 12.20 uur op de parkeerplaats nabij de pyramide van Austerlitz aangetroffen. Van Hanno ontbreekt ter plekke echter elk spoor. Onder andere de politie, burgers en reddingshonden groepen hebben toen der tijd in de bossen rond Zeist meerdere zoekacties gehouden afgelopen jaren. Dit allemaal zonder resultaat.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie