Afbeelding
Keistadnieuws

Zoekactie Veteranen Searchteam naar vermiste 46-jarige nabij Stichtse Rotonde

10 februari 2022 om 13:42 Overig

AMERSFOORT In de omgeving van de Stichtse Rotonde wordt door onder meer het Veteranen Searchteam donderdag 10 februari opnieuw gezocht naar de vermiste 46-jarige Amersfoorter. 

Ze zijn rond 9.30 uur gestart. Rond het middaguur werd pauze gehouden op een parkeerplaats. Volgens de aanwezige wijkagent worden tips nagelopen. Volgens haar zijn er weinig aanknopingspunten. Ze vraagt ieder om de vermissing breed te delen met de vraag om eventueel informatie aan de politie door te geven: tel. 0800-6070 of dit digitale tipformulier.

SIGNALEMENT De vermiste man is het laatst gezien in de Kapelweg in Amersfoort. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van het bos, rond de omgeving van Zon en Schild, Birkhoven, Klein Zwitserland, Soesterduinen of Den Treek. 

Hij is te herkennen aan afstaande oren en hij verplaatst zich mogelijk te voet. De bijgevoegde foto is erg betrouwbaar, tipt de politie. Hij heeft een blanke huidskleur, is 1,76 meter lang, heeft een mager postuur en kort bruin tot zwart haar, met een kale plek op achterhoofd, het haar naar achter gekamd. Zijn oogkleur is blauw en bij vertrek droeg hij een donkerblauwe dikke winterjas, licht blauwe spijkerbroek en vermoedelijk zwarte schoenen.

VETERANEN SEARCH TEAM De Stichting VST bestaat voor 90 procent uit (actief dienende) veteranen. De rest zijn vertegenwoordigers van overige geüniformeerde diensten en zij willen van toegevoegde waarde zijn voor de overheidsdiensten bij een vermissing. ,,Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie