Afbeelding
Pixybay

Illegaal bordeel in Amersfoort gesloten

19 februari 2021 om 16:09 Overig

AMERSFOORT Burgemeester Lucas Bolsius heeft donderdag 18 februari besloten om een illegale seksinrichting in een woning aan de Emiclaerhof in Amersfoort voor drie maanden te sluiten.

Naar aanleiding van tips via Meld Misdaad Anoniem, gingen handhavers van de gemeente, bijgestaan door de politie, op controle in het pand. Daar bleek dat er sprake was van illegale prostitutie. Bij controles op illegale prostitutie wordt samengewerkt met Stichting De Tussenvoorziening, zodat hulpverlening kan worden aangeboden. Ook bij deze controle waren hulpverleners van De Tussenvoorziening aanwezig om de sekswerkers ondersteuning en hulp aan te bieden.

MELDEN ,,Signalen van buurtbewoners zijn bij de aanpak van criminele activiteiten zeer belangrijk”, meldt de gemeente in een persbericht. ,,U kent de buurt het beste en u heeft snel in de gaten of iets verdacht is. In dit geval waren (anonieme) meldingen aanleiding voor een controle. Ziet u vreemde, verontrustende zaken of zaken waarvan u denkt dat ze niet pluis zijn? Meld het bij de politie. Bel 112 als elke seconde telt en bij geen spoed 0900-8844. Anoniem doorgeven kan ook bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie