Afbeelding
Archief

Vrouw uit Amersfoort overleden na ongeval in Dronten

11 oktober 2023 om 08:46 Ongeval

AMERSFOORT Een 61-jarige vrouw uit Amersfoort is overleden na een ongeval in Dronten. Ze raakte bij het ongeval ernstig gewond en overleed later aan haar verwondingen.

Het ongeval gebeurde afgelopen zaterdag rond 17.00 toen een camperbus met twee personen op de Hanzeweg. Uit tegenovergestelde richting kwam een vrachtwagen. De twee voertuigen raakten door nog onbekende oorzaak in botsing met elkaar. De 61-jarige vrouw uit Amersfoort die in de camperbus zat, raakte ernstig gewond. Zij is later aan haar verwondingen overleden. De 61-jarige bestuurder heeft verwondingen opgelopen, maar was aanspreekbaar. De 20-jarige bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Het opsporingsteam verkeer (OTV) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. ,,Om exact te kunnen bepalen wat er gebeurd is, komen we graag in contact met getuigen. Reed jij die zaterdagmiddag op de Hanzeweg bij de kruising Ketelweg/Hondweg en heb jij het ongeluk zien gebeuren? Of heb je misschien camerabeelden? Dan horen wij dat graag.”

Informatie doorgeven kan via het online tipformulier van de politie of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie