Afbeelding
WH Fotografie

Fietsster en brommerrijder botsen op de Hessenweg in Stoutenburg

28 maart 2024 om 10:58 Ongeval

STOUTENBURG Op de Hessenweg tussen Stoutenburg en Amersfoort is gistermiddag 27 maart een vrouw op de fiets gewond geraakt na een botsing met een brommer. Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur. De fietser, een 84-jarige vrouw uit Amersfoort, en de brommerrijder, een 18-jarige Leusdenaar, kwamen door onbekende oorzaak in botsing. De brommerrijder raakte eveneens gewond.

De fietster en de brommerrijder kwamen beiden hard ten val. Eén traumahelikopter werd opgeroepen maar later weer afgemeld. De vrouw is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de brommer raakte lichtgewond en is ook met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Agenten van de Forensische Opsporing deden ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De botsing gebeurde ter hoogte van de Landwinkel. Vanwege het onderzoek werd de omgeving hermetisch afgesloten voor verkeer. Dit zorgde in de avondspits voor vertraging. 

Eind februari liet de dorpsraad Achterveld/Stoutenburg dat de maatregelen om bijvoorbeeld de Hessenweg verkeersveiliger te maken, tekortschieten.

 

WH Fotografie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie