Afbeelding
365press

Overval op met mes supermarkt in Hooglanderveen

Misdaad

HOOGLANDERVEEN Bij een supermarkt aan de Van Tuyllstraat in Hooglanderveen is dinsdagavond een overval gepleegd. Hij heeft daar personeel met een mes bedreigd hebben waarna hij er vandoor gegaan is. Het is niet bekend of hij iets buitgemaakt heeft.

De dader kwam de supermarkt binnen, bedreigde een medewerkster met een mes en eiste geld. De medewerkster rende weg naar een collega om haar te waarschuwen. Helaas kwam de dader op de aanlopende kassière af en eiste hier wederom geld door haar te bedreigen met het mes. Waarop de kassière haar kassalade opende en geld mee gaf. Daarna rende de dader de winkel uit richting de Van Zuilenlaan en de Van Beeklaan. Twee supermarktmedewerkers renden nog achter hem aan, maar de man bedreigde ook hen met het mes, waarop zij terug renden. De dader is daarna mogelijk op een scooter gestapt en weggereden.

Het gaat om een man van ongeveer 1,85 meter lang van normaal postuur, met licht getinte huid en donkere ogen. Verder droeg de man een zwarte jas met capuchon, een zwarte trainingsbroek, een zwarte bivakmuts, zwarte handschoenen en witte sportschoenen met zwarte accenten. Hij had een zwarte stoffen tas bij zich met witte opdruk.

Direct na het incident heeft de politie onderzoek gedaan in de winkel en de omgeving.

advertentie
advertentie