Afbeelding
News United/Marnix Manschot

Gewapende overval op supermarkt in Amersfoort

12 oktober 2022 om 07:01 Misdaad

AMERSFOORT Een supermarkt aan de Wiekslag in Amersfoort is dinsdagavond overvallen. Een overvaller kwam iets voor 21.00 uur de zaak binnen, zou daar met een mes gedreigd hebben om er vervolgens vandoor te gaan. Of hij iets buit gemaakt heeft is nog niet bekend.

De politie ging direct na de melding met meerdere eenheden naar de winkel. Agenten in kogelwerende vesten gingen de supermarkt in, maar de verdachte was al gevlucht. Hij droeg een lange donkere regenjas en bivakmuts.

Agenten met zaklampen verrichtten onderzoek in de wijk, steegjes en struiken werden bekeken. Er werd onder meer een kassalade gevonden, die is meegenomen voor verder onderzoek. De Forensische Opsporing (FO) zal later onderzoek verrichten naar eventuele achtergelaten sporen op de kassalade. 

Bij de overval is niemand gewond geraakt, wel krijgt het personeel van de supermarkt slachtofferhulp aangeboden. De politie gaat ondertussen verder met het onderzoek. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen bellen met de politie in Amersfoort op tel. 0900-8844.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie