Afbeelding
Keistadnieuws
UPDATE

Fietser en bromfietser gewond na aanrijding, automobilist rijdt door

31 januari 2022 om 07:29 Misdaad

AMERSFOORT Op de Stadsring heeft rond 21.50 uur een aanrijding plaatsgevonden. Een 54-jarige fietser en een 22-jarige bestuurder van een bromfiets werden geschept door een automobilist. De fietser, een 54-jarige vrouw, is ernstig gewond door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurder van de bromfiets, een 22-jarige man, is in het ziekenhuis nagekeken. De automobilist is doorgereden na het ongeval.

Zoals het er nu naar uitziet, reed de auto rechtdoor over de Stadsring in de richting van het gemeentehuis. Bij een oversteekplaats met verkeerslichten, ter hoogte van winkelcentrum Amicitia, heeft de auto een fietser en een bromfietser aangereden. Deze kwamen vermoedelijk uit de stad en staken de Stadsring over richting de Arnhemseweg. 

De politie stelde een onderzoek in en de Stadsring werd daarvoor een tijd deels afgesloten voor het overige verkeer. Ook zijn er bewakingsbeelden van de nabij supermarkt opgevraagd.
De scooter moet als verloren worden beschouwd.

ZILVERGRIJZE MERCEDES Via Burgernet verspreidde de politie een oproep om uit te kijken naar de auto: ,,In verband met een ernstige aanrijding (..) op de Stadsring, zoekt de politie een voertuig met schade aan de voorzijde. Het voertuig is mogelijk van het merk Mercedes C klasse, in een zilvergrijze, witte of grijze kleur. Mocht u een voertuig treffen wat voldoet aan de omschrijving, laat het ons weten. Ook indien u twijfelt of het voertuig voldoet aan de omschrijving.”

,,Heeft u het ongeluk zien gebeuren of camerabeelden en nog niet gesproken met de politie? Of weet u meer over de bestuurder van de auto die de plaats ongeval heeft verlaten? Dan komen we graag met u in contact. Vul onderstaand formulier in of bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook. Alvast bedankt voor het mee uitkijken.’’

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie