Afbeelding
Politie Amersfoort

Controles op meerdere plekken in Amersfoort; diverse bekeuringen en één aanhouding

4 september 2020 om 17:34 Misdaad

AMERSFOORT De controles werden door de politie in Amersfoort al aangekondigd en dat blijkt niet voor niets. Vrijdagmiddag hielden agenten opnieuw op drie plekken een actie en daarbij werden een kleine twintig bekeuringen uitgeschreven en één persoon werd zelfs aangehouden.

door Jeroen van der Veer

De verkeerscontrole door werkstudenten werden op drie locaties uitgevoerd. Bij de Fanzantenstraat/ Jan van Riebeeckpad moesten 45 bromfietsers stoppen. Hierbij kregen vier voertuigen een WOK-status (Drie keer voor de snelheid en één keer voor de technische staat) en twee personen bleken geen rijbewijs te hebben. 

Op de Bergenboulevard werden 16 auto’s gecontroleerd. Hierbij werd een persoon aangehouden in verband met artikel 9. Twee personen kregen en bekeuring; één voor het ontbreken van een kinderzitje en eentje omdat er een technisch mankement was bij de aanhanger. 

Aan de Randenbroekerweg / Hogeweg kregen zes personen een bekeuring omdat zij niets handsfree belden. Daarnaast had één persoon geen rijbewijs, droeg één bestuurder geen gordel en ontbrak in een voertuig één kinderzitje. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie