Afbeelding
Politie Amersfoort

Man onder invloed van lachgas belt politie vanwege 'indringer'

7 augustus 2020 om 09:25 Overig

AMERSFOORT De politie werd donderdagmiddag ingeschakeld omdat er een onbekend persoon in de woning van de melder zou zitten. Aangekomen bij de woning, zagen de agenten de bewoner in de deuropening staan met een mesje. Hij zag er volgens de politie erg verward en onder invloed uit. De man bleek lachgas gebruikt te hebben.

Na aanwijzingen van de politie liet de man het mesje direct vallen. Hij vertelde de politie dat er iemand boven in de woning zou zijn. Na deze doorzocht te hebben, werd er niemand anders in de woning aangetroffen.

De man gaf aan dat hij naast zijn medicatie ook lachgas had gebruikt. Maar hoeveel lachgas dat was geweest, kon hij niet zeggen. ,,De man kon niet normaal lopen en wankelde. Hij gaf aan dat hij amper gevoel in zijn ledematen had", schrijft de politie Amersfoort in een Facebookpost.

In de woning stonden zeven flessen lachgas. Of die allemaal voor eigen gebruik waren, is volgens de politie niet bekend. Een ambulance heeft de man gecontroleerd en geadviseerd te stoppen met het gebruik van lachgas. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie