Afbeelding
BDUmedia

Politie verspreidt signalement overvaller Kamperbinnenpoort

13 februari 2020 om 15:26 Misdaad

AMERSFOORT Een winkelier aan de Kamperbinnenpoort werd donderdagochtend overvallen. De recherche zoekt getuigen en verspreidde daarom een signalement van de dader. 

Rond 11.40 uur kwam een nog onbekende man van ongeveer 1,75 meter lang, in een blauw regenpak met grijze bies op zijn rug en met een donkere capuchon over een pet de winkel binnen en bedreigde direct een medewerker. De verdachte die zijn gezicht had bedekt met een sjaal of bivakmuts, droeg zwarte handschoenen met een wit logo erop en deed een greep in de vitrine en ging er vervolgens met buit, in een rode big-shopper, vandoor.

Hij rende via de Weverssingel in de richting van De Flint. Ondertussen was de politie gealarmeerd. De agenten doorzochten de omgeving, maar de verdachte wist te ontkomen. De medewerker raakte niet gewond bij de overval. De recherche onderzoekt de overval en is op zoek naar getuigen.

Omwonenden die beschikken over camerabeelden of het signalement van de dader herkennen, worden gevraagd contact te leggen met tel. 0900-8844 of via dit digitale tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie