Nabij de ventweg aan de Bunschoterstraat in Hoogland.
Nabij de ventweg aan de Bunschoterstraat in Hoogland. Keistadnieuws

Twee Go Sharing scooter in één nacht volledig uitgebrand

Brand

AMERSFOORT Langs de ventweg aan de Bunschoterstraat in Hoogland werd vrijdagmorgen een tweede uitgebrande Go Sharingscooter aangetroffen. De brandweer heeft de brand geblust en afgedekt met zand (afgeschermd van zuurstof) om het opnieuw oplaaien van de brand te voorkomen. 

Eerder, in de vrijdagnacht, werd de brandweer al opgeroepen (om 3.50 en 4.30 uur) voor een scooterbrand aan de Patriciërslaan in Amersfoort. Ook daar is opnieuw een deelscooter in vlammen opgegaan. Ook deze scooter was van Go Sharing en is door de brandweer afgedekt met zand. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse en startte een onderzoek in de omgeving. Van deze scooter is ook weinig over en het wrak wordt in de loop van vrijdag opgehaald.

Inmiddels loopt het aantal vandalismemeldingen, scooterbranden en vernielingen van deelfietsen in de tientallen sinds de introductie van het fenomeen in de Keistad.

In december inventariseerde deze krant al het aantal vernielingen dat na iets meer dan één jaar heeft plaatsgevonden. Begin juni deed de politie een rechtstreekse oproep aan inwoners om informatie te delen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
De Patriciërslaan.
advertentie
advertentie