,,De klant kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende haarstyling
,,De klant kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende haarstyling", zegt Denise Hovius. Arjan Klaver

Ontspannen bij de kapper

Nieuws

AMERSFOORT De markt verandert, de klant verwacht meer en daarom moet een eigentijdse kapper ook alle stijlen knippen en kappen. Cosmo Hairstyling is allrounder en garandeert de kwaliteit en service. „Onze kappers worden continu getraind zodat mensen helemaal tevreden zijn met hun kapsel."

Arjan Klaver

Dit zegt Denise Hovius. Ook zij heeft, net als alle zeventig collega franchisenemers in ons land, succes met de formule en het concept van Cosmo Hairstyling waar de slogan 'shine all the time' helemaal tot z'n recht komt. De doelgroep zijn consumenten met een voorkeur voor luxe en een interesse in mode en styling waarbij de persoonlijkheid centraal staat. „Genietend van een lekker drankje wordt er naar wens een nieuw kapsel aangemeten of kan er gekozen worden voor een sprankelende kleurbehandeling. Maar de klant kan zich ook laten verwennen door een wellness treatment."

VERRASSENDE AANPAK „De consument ervaart bij binnenkomst al duidelijk de verrassende aanpak van Cosmo Hairstyling", aldus Hovius. „Sinds de moderniseringsslag van onze salon aan de Grote Haag hebben we een scheiding gemaakt tussen de werkplekken voor haarstyling en verzorging en de lounge waar men aangenaam een kopje koffie of thee kan drinken. Knippen en kappen gebeurt niet voordat men een ontspannen hoofdmassage heeft ontvangen. Voorts kan de klant kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende haarstyling. Dat komt omdat in onze franchiseorganisatie veel ruimte is voor scholing voor medewerkers zodat er te allen tijde ingespeeld kan worden op trends, klantbeleving en vaktechnische ontwikkelingen.

POSITIEF Anno 2018 gaan we helemaal terug naar mooie naturelle kapsels met een natuurlijke balayage, zonder lelijke strepen in je haar. Maar ook de pony's zijn weer terug. Bij de mannen is de scumbag een trend. Daarnaast hebben we natuurlijk succes als het gaat om de Cosmo Touch-up. De vrouwelijke klant is binnen vijftien minuten voorzien van een nieuwe look. Een voorbehandeling frist je haar op en met behulp van de juiste haarproducten en de nieuwste technieken krijgt je haar body, glans en een oogverblindende finish.

SCHOONHEIDSBEHANDELING De mannen kunnen altijd gratis bij ons hun wenkbrauwen, oor- en nekhaar laten bijwerken. Met beide services hebben we wekelijks veel aanloop, ook in mijn nieuwe salon op de Leusderweg. En in ons vaak drukke leven kan het geen kwaad om af en toe tijd te nemen voor een ontspannen behandeling. Dat kan hier. Een schoonheidsbehandeling, waaronder het aanbrengen van permanente make-up of visage, werkt niet alleen positief op het uiterlijk, men voelt zich er ook echt beter door. Hoe dan ook, wij zijn geknipt voor een relaxmomentje."

i        [Cosmo Hairstyling, Grote Haag 21, 3811 HH Amersfoort, 033 - 4652235, Leusderweg 155, 3818 AC Amersfoort, Telefoon: 033 463 7913, www.cosmohairstyling.com

advertentie
advertentie