Amersfoort 2014 vergadert in wijkcentra

28 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het bestuur van Amersfoort 2014 vergadert de komende weken tot aan de verkiezingen elke maandagavond in één van de wijkcentra in Amersfoort. Via de website wordt dat wekelijks bekend gemaakt. Ook na de verkiezingen van 19 maart zal de toekomstige fractie van Amersfoort 2014 niet in het stadhuis, maar in de verschillende wijkcentra blijven vergaderen.

Amersfoort 2014 pleit ervoor dat alle fracties na 19 maart niet meer in het stadhuis vergaderen, maar in de wijkcentra. Dat scheelt kosten voor de gemeente en het levert de wijkcentra inkomsten op. Lijsttrekker Ben Stoelinga: ,,Het geld dat deze besparing oplevert, kan in de wijkcentra worden gestoken. Bovendien kunnen inwoners uit de wijken de fracties zo makkelijker benaderen." Amersfoort 2014 heeft naar eigen zeggen in al haar verkiezingspunten de wijk centraal staan.

Stoelinga: ,,Na de bestuurlijke ellende van de afgelopen vier jaar is het de hoogste tijd dat de inwoners zien dat de gemeenteraad niet langer met zichzelf bezig is, maar met de stad en de wijken." Amersfoort 2014 kiest 'voor een positieve en daadkrachtige benadering voor de komende vier jaar.' ,,Er staat een team van enthousiaste jonge en ervaren Amersfoorters klaar om de verantwoordelijkheid te nemen; we zijn er klaar voor", zegt de lijsttrekker.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie