Helder in één oogopslag

30 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Een bezoek aan Opticlaer Opticiens by Reyer Lafeber, dat onderdeel is van het gerenommeerde Reyer Lafeber, maakt het in één oogopslag duidelijk. Zij gaaN net even iets verder dan een kopje koffie en het deskundig aanmeten van een montuur, contactlens of zonnebril. De klant verdient bij deze opticien persoonlijke aandacht en kan hier tevens terecht voor een gratis ogentest tot en met een gespecialiseerde meting door een opticien, contactlensspecialist, ortoptist of optometrist.

„De bril wordt in toenemende mate gezien als een sieraad", opent Chantal de Bruijn. De voormalige hockeyinternational die in Athene Olympisch zilver won, is vestigingsmanager bij Opticlaer Opticiens by Reyer Lafeber en optometrist. „Een bril is namelijk meer dan een montuur met een paar glazen die de klant helpt goed te kunnen zien. Dat kun je namelijk overal krijgen. Nee, bij ons gaat het veel verder dan dat. De keuze van het juiste montuur is essentieel om de zelfverzekerdheid van de klant te garanderen of om de gezichtsuitdrukkingen extra te accentueren. En dat is de kunst die wij dagelijks met ons team verstaan. Het gaat ten slotte om de beleving van zien en kijken. Wat dat betreft hebben we een ruime collectie kwaliteitsbrillen pasklaar in de winkel liggen van merken als Georgio Armani, Lindberg, Ralph Lauren tot en met RayBan en Silhouette."

Adviseurs gaan samen met de klant op zoek naar de perfecte bril die ongetwijfeld een paar keer een glimlach op het gezicht tovert. ,,Gezellig toch? En dat geldt ook voor het aanmeten van contactlenzen en - nog populairder - nachtlenzen. Dat zijn zogenoemde vormstabiele contactlenzen die men voor het slapen in doet. In de nacht corrigeren de lenzen automatisch de oogbol. Bij het opstaan kunnen deze lenzen worden verwijderd zodat men de hele dag weer scherp kan zien, zonder bril of contactlenzen. Maar ja, voordat mensen aan een bril of contactlens gaan, meet ik of mijn collega eerst de ogen en -minstens zo belangrijk - de conditie ervan."

,,Als optometrist/contactlensspecialist plannen we ruim de tijd om alle benodigde metingen verrichten. Mits ik een oogziekte constateer, verwijs ik de klant uiteraard door naar de oogarts. Daarnaast doen wij hier ook de vooronderzoeken en de nacontroles van mensen die een ooglaserbehandeling aan hun ogen willen ondergaan. Voor deze bril- en contactlens vervangende chirurgie, werken we nauw samen met Eyescan. Kortom, voor menigeen gaat hier een wereld open."

Iedere zorgverzekeraar geeft u, indien u het juiste pakket hebt, een vergoeding op brillenglazen bij elke opticien, dus ook bij Opticlaer Opticiens Reyer Lafeber. „En zo'n vergoeding is natuurlijk mooi meegenomen.

Opticlaer Opticiens by Reyer Lafeber

Emiclaerhof 368

3823 EV Amersfoort

Tel. 033-4551136

amersfoort@reyer-lafeber.nl

www.reyer-lafeber.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie