Focus op plussen en minnen

30 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Jekel Optiek heeft een helder en scherpe kijk op design, functionaliteit en kwaliteit. Of het nou om contactlenzen, brillen of ooglaseren gaat, deze opticien biedt altijd de beste oplossing.

door Arjan Klaver

We leven in een tijd waarin de bril modieuzer is dan vroeger. De bril wordt niet meer gezien als een gebruiksvoorwerp, maar als hét modieuze accessoire. De consumenten realiseren zich dat ze met een bril er heel verschillend uit kunnen zien, en dat ze deze kunnen gebruiken om een bepaald imago op te bouwen. Vernieuwingen in de fabricage en nieuwe lichtgewicht materialen voor monturen, zoals titanium of carbon, hebben de keuze voor de consument enorm vergroot. „Als ondernemer moet je de klant op maat kunnen bedienen", aldus Henneke Hemminga die al ruim twaalf jaar de eigenaresse is van Jekel Optiek.

Haar winkel is modern ingericht. Het geeft daarenboven een heerlijk en aangenaam huiskamergevoel. Het geweldige assortiment stijlen en kleuren, verraadt dat er monturen gekozen kunnen worden die passen bij verschillende outfits, activiteiten of om bepaalde kenmerken van het gezicht te benadrukken of te minimaliseren. Volgens de onderneemster staan maatwerk, kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel. Al jaren heeft zij voor de klanten het complete traject van oogmeting tot het inslijpen van de glazen in eigen hand. Elke oogmeting wordt door gediplomeerde medewerkers gedaan.

Daarnaast is er geïnvesteerd in eigentijdse apparatuur, waardoor de nieuwste technieken in multifocale glazen aangeboden kunnen worden. Dit zorgt niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor een snelle levering van de nieuwe bril. Doordat de klant altijd door een gediplomeerd opticien of optometrist wordt geholpen, is iedereen altijd verzekerd van een oogonderzoek, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de sterkte, maar ook naar de gezondheid en de algemene conditie van de ogen. „Indien nodig kunnen wij de klant doorverwijzen naar oogartsen waar wij zeer nauwe banden mee hebben", weet Henneke Hemminga. „Kortom, de klant die op zoek is naar een mooie bril, de nieuwste multifocale glazen en lenzen of een kwaliteitszonnebril is bij Jekel Optiek verzekerd van maatwerk en kwaliteit. En dat geldt natuurlijk ook voor mensen die afstand willen doen van zijn of haar bril."

Jekel Optiek

Leusderweg 88-90

3817 KC Amersfoort

033-4632596

info@jekeloptiek.nl

www.jekeloptiek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie