Van Oossanen ziet opleving

23 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Nieuwe specialisten voor maatwerk bij makelaarskantoor

AMERSFOORT - Van Oossanen makelaardij is als makelaarskantoor geworteld in Amersfoort-zuid. Kantooreigenaar Robert van Oossanen ziet na lastige jaren eindelijk weer beweging in nagenoeg alle disciplines binnen de huizenmarkt.

„Door het onzekere economische klimaat is de behoefte aan een woning in de vrije huursector behoorlijk toegenomen", weet Van Oossanen. „Voorts merk ik een opleving op het gebied van de aankoopadvisering van onroerend goed. De recente cijfers van makelaarsvereniging NVM onderstrepen dit. Als makelaar zie ik kansen. Of laat ik zeggen 'wij', want recentelijk hebben twee beëdigde makelaars, met ieder een specialiteit, zich verbonden aan mijn kantoor, waarmee we de klant maatwerk kunnen bieden. Krachtenbundeling is van groot belang om in de markt van morgen slagvaardig en effectief te kunnen opereren. En met twee nieuwe collega's kunnen we dat waarmaken."

Allereerst Herman Meijer. Hij heeft een specialisme opgebouwd als aankoopmakelaar. Meijer zoekt en denkt mee. Voorts bekijkt hij de aankoop puur vanuit het kopersperspektief. Albert van de Wetering richt zich voornamelijk op verhuur. Panden staan langer te koop zodat - tijdelijke - verhuur vaak een aantrekkelijke optie is. Door de complexiteit vereist dit specifieke kennis. Van de Wetering heeft alle expertise in huis voor waterdichte verhuurmogelijkheden en -procedures. Zowel aan de vraag- als aanbodzijde.

Makelaarskantoor Van Oossanen ziet steeds meer het resultaat van de taakverdeling. Robert van Oossanen neemt zelfs het woord groei in de mond. Dat woord is de afgelopen jaren niet vaak gehoord in de makelaardij. „Er zijn duidelijke signalen dat de woningverkoop in de lift zit, zowel in het hogere segment van het Berg- en Leusderkwartier, als ook in de overige wijken van Amersfoort. De woningzoekende is minder afwachtend geworden nu het woningaanbod nog ruim is, de prijzen stabiliseren en de hypotheekrente aantrekkelijk is. En dankzij het huidige herfstakkoord komt ook het consumentenvertrouwen weer op gang. Maar het belangrijkste aspect van onze samenwerking is, dat wij onze klanten volop aandacht en advies kunnen blijven geven."

Utrechtseweg 57

3818 EA Amersfoort

tel. 033-4614001

info@vanoossanen.nl

www.vanoossanen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie