Hooglandse Wintersferen in de maak

7 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - De Sint Martinuskerk in Hoogland krijgt vrijdag 13 december van binnen en buiten een winters decor. Dan vindt voor de eerste keer Hooglandse Wintersferen plaats. Het evenement begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. In een sfeervolle omgeving kunnen Hooglanders en omwonenden in kerststemming komen.

Er komt een stijlvolle entree, een ontmoetingsplein en een kerstmarkt. In tientallen versierde kraampjes rondom de kerk vinden bezoekers authentieke producten. De tuin van de parochie biedt plaats aan een 'kerstkunstbeleving'. Diverse kunstenaars geven hier beeld aan het kerstverhaal. Naast het ontmoetingsplein komt een wensboom waar bezoekers 'wensen voor medemensen' in kunnen hangen. Bezoekers kunnen elkaars wens realiseren en drie wensen worden met zekerheid gerealiseerd. Koren omlijsten het geheel met gezang. Natuurlijk is er ook glühwein en warme chocolademelk te verkrijgen en zelfs een kleine maaltijd.

De organisatie voor de Hooglandse Wintersferen is in volle gang. Ondernemers en geïnteresseerden kunnen nog aansluiten door een kraam te huren. Deze kraam past vanzelfsprekend bij de kerstsfeer. Voor meer informatie: info@hooglandsewintersferen.nl of www.hooglandsewintersferen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie