Poppen highlights op tiende 'Poppen in het park'

29 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

RANDENBROEK - Park Randenbroek is op 7 en 8 september voor de tiende keer het toneel van het kinderfestival 'Poppen in het Park'. Dit jubileum wordt feestelijk gevierd met een programma vol met 'poppenhighlights' van de afgelopen jaren.

Er is veel veranderd in Park Randenbroek. Dikke bomen en struiken hebben het veld moeten ruimen, maar er staan ook weer nieuwe planten en bomen en nieuwe paden en velden zijn aangelegd. Dit alles veranderde Park Randenbroek en daarmee uiteraard ook het festivalterrein van 'Poppen in het Park'. De verandering is volgens de organisatie niet ten koste gegaan van de programmering. Vanwege de tiende editie worden er twee extra tenten neergezet om de 'highlights' van de afgelopen jaren aan te kunnen bieden, zoals bijvoorbeeld Lejo en Jacobus Wieman. Door dertien professionele poppenspelers worden er in twee dagen 43 voorstellingen gegeven voor kinderen van 2 tot 10 jaar.

Ook komen bezoekers fantasiefiguren tegen als parkbeheerders en werklui. Zij zijn druk bezig met de laatste werkzaamheden in het park en hebben daar veel hulp bij nodig van de kinderen. Ook klinkt er gitaarmuziek en wie kijkt, ziet dat er popjes zijn verstopt in de bloementakken van de Victoriaanse dame. Zij willen weten of het festival op de nieuwe plek, aan de andere kant van Het Witte Huis, ook goed gaat. Ook de lieve vriendjesdokters die spreekuur houden in het park, zijn weer aanwezig. Dus bezoekertjes kunnen hun favoriete, maar misschien een beetje zieke knuffel meenemen.

Het volledige programma staat op www.poppeninhetpark.nl. Kaartjes voor de voorstellingen zijn op de festivaldagen verkrijgbaar vanaf 9.45 uur aan de kassa.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie