Ontspanning en educatie voor actieve 55-plussers

16 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Leerhotel Het Klooster in Amersfoort staat donderdag 26 en vrijdag 27 september in het teken van (Be)leef3.nu, een evenement voor actieve 55-plussers uit de regio Eemland.

Van 10.30 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma vol workshops, muziek, ontspanning, lezingen en voordeel. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld laten verwennen door een kapper, pedicure of schoonheidsspecialiste. Het evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd door Leef3.nu, de ledenservice van Beweging 3.0.

Een greep uit het aanbod van workshops is tai chi, digitaal bankieren, contact onderhouden met kleinkinderen via Facebook of whatsapp en fotografie. Ook een gratis gesprek met een notaris of assurantieadviseur en een rijbewijskeuring behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er tal van stands van leveranciers van Leef3.nu en kunnen bezoekers profiteren van voordelen en aanbiedingen. Bezoekers gaan naar huis met een goodiebag met onder andere een gratis saunabon ter waarde van 26,50 euro.

Christine Kouman, manager Leef3.nu: ,,Het evenement trok vorig jaar tweeduizend bezoekers. Een bezoekster zei 'Ik heb gelachen, ik heb gepraat, ik heb geleerd, ik heb geluisterd en ik heb genoten'. Een mooi compliment en we hopen het succes van vorig jaar te evenaren."

Iedereen is welkom. Voor leden van Leef3.nu is de toegang gratis. Niet-leden betalen 5 euro. Voor aanmelden en meer informatie: www.leef3.nu/evenement, tel. 033-4692020 of evenement@leef3.nu.

Leef3.nu

Leef3.nu is de ledenservice van Beweging 3.0. Met het lidmaatschap genieten ruim 35.000 leden van een aanbod aan diensten op het gebied van gemak, gezond leven en ontspanning. Zorgorganisatie Beweging 3.0 kent een scala aan activiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn in de regio Eemland, met thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg en maatschappelijk zorg en dienstverlening.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie