Drukke zomer voor tennisvereniging Nieuwland

15 juli 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In de zomermaanden volgen bij tennisvereniging TV Nieuwland de activiteiten elkaar in snel tempo op. Onlangs vond een bijzondere veiling plaats en werden de kampioensteams van de Voorjaarscompetitie gehuldigd: meisjes tot en met 12 jaar, gemengd tot en met 10 jaar, het vrijdagavond team 1 en 8, het zaterdag heren 35-plus team 1 en het zondag heren 35-plus team 4. Tevens werden gedurende twee weken de clubkampioenschappen gespeeld. En van 31 augustus tot en met 8 september is het tijd voor het Open Toernooi.

Op zaterdag 29 juni hield tv Nieuwland een bijzondere veiling voor en door leden: leden boden diverse diensten aan, waarop door de aanwezigen een bod kon worden uitgebracht. De aangeboden diensten varieerden van een fotoshoot, tot een avondje oppassen en een coachingsgesprek. De veiling was volgens de vereniging een groot succes en met de opbrengst wordt nieuw buitenmeubilair aangeschaft.

Clubkampioenschappen

Van zaterdag 22 juni tot en met zondag 7 juli vonden de clubkampioenschappen van tv Nieuwland plaats. In twee weken tijd werden dagelijks vele wedstrijden gespeeld. Leuk dit jaar was dat de finales van de jeugd en de senioren op een dag werden gecombineerd, waardoor het erg druk was op het park.

Open Toernooi

Van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september wordt het tv Nieuwland Open Toernooi gehouden met als thema 'Nazomeren in Nieuwland'. Deelname is mogelijk in de categorieën heren, dames en gemengd dubbel 4, 5, 6, 7 en 8. Zo'n 350 deelnemers uit Amersfoort en omgeving nemen hieraan deel. Ook is er een aantrekkelijk nevenprogramma.

Een week later, van 16 tot 22 september, vindt het tv Nieuwland Open Jeugdtoernooi plaats. Aanmelding voor beide toernooien is nog mogelijk, via de website www.toernooi.nl.

Jubileum

De tennisvereniging viert volgend jaar het 10-jarig bestaan. De vereniging kent een stabiel aantal leden van ongeveer zeshonderd. Er is geen wachtlijst, dus nieuwe leden kunnen direct beginnen. De vereniging kent zowel recreatieve als competitieve ambities. Het park bestaat uit acht banen en er kan het hele jaar door getennist worden. Locatie is de Nieuwlandseweg 4 in Amersfoort, tel. 033-4550654, info@tvnieuwland.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie