Getuigenoproep verkeersongeval

11 juni 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 juni is een 25-jarige vrouw uit Amersfoort zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval. De automobilist die betrokken was bij het ongeval aan de Stadsring is doorgereden. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

De vrouw fietste die nacht rond 04.20 uur op de Arnhemsestraat en ging in de richting van de Arnhemseweg. Op dat moment reed een automobilist op de Stadsring in de richting van de Utrechtseweg. Op de kruising Arnhemseweg/Stadsring kwam het tot een aanrijding tussen de fietser en de automobilist. De fietsster viel toen op het wegdek met haar hoofd. Een ambulance heeft haar naar het ziekenhuis gebracht. Zij bleek letsel aan haar hoofd te hebben en een gebroken sleutelbeen. De automobilist die betrokken was bij het ongeval, is doorgereden. Volgens getuigen reed de persoon in een dondergekleurde Volkswagen Golf.

Ter plekke heeft de Regionale Verkeersdienst van de politie sporen veilig gesteld. Deze zijn nader onderzocht en het gaat heel waarschijnlijk om een: Volkswagen Golf type 3 (bouwjaren 1992 t/m 1998) met een paars, metalic kleur of onderdelen daarvan van de auto met kunststof sierwieldoppen. De schade aan deze auto moet aan de rechtervoorzijde zitten (rechter koplampglas gebroken, onderspoiler, mogelijk motorkap).

Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie vaia 0900-8844. De donkergekleurde Volkswagen Golf heeft schade rechtsvoor, ook is er een koplamp stuk en is er een deel van de wieldop afgebroken. Mogelijk wordt deze auto in de omgeving van Amersfoort bij een schadeherstelbedrijf ter reparatie aangeboden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie