Saucony Halve van Hoogland 2010

Nieuws

Ook dit jaar vindt de Saucony Halve van Hoogland weer plaats tijdens het gezellige Dorpsfeest van Hoogland dat van 16 september tot en met 19 september wordt georganiseerd in het Stadspark Schothorst. Hier vindt ook de start en de finish plaats van de Halve van Hoogland, die naast de Halve marathon bestaat uit een kidsrun ,een 5 km en een 10 km loop. Vele gerenommeerde lopers en loopsters uit geheel Nederland zijn te bewonderen met als ultiem hoogtepunt de halve marathon.

AMERSFOORT - Op zondag 19 september is de 32e editie van de Saucony Halve van Hoogland gehouden. De organiserende Atletiekvereniging AV ALTIS is al volop bezig met de voorbereidingen voor dit loopevenement dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en waar zo’n 2000 lopers (jong en oud, prestatiegericht en recreatief) hun krachten gaan meten op de diverse looponderdelen.

AV ALTIS organiseert ter voorbereiding op dit loopevenement clinics die met name bedoeld zijn voor beginnende en licht-gevorderde lopers.

De clinics vinden plaats op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.45 uur. Gestart wordt vanuit het ALTIS clubhuis aan de Schothorsterlaan. De eerstvolgende clinic is op zaterdag 28 augustus en resterende clinics vinden plaats op zaterdag 4 september, zaterdag 11 september en op zondag 19 september de Saucony Halve van Hoogland. Voor vragen betreffende deze clinics: clinics@halvevanhoogland.nl.

Inschrijvingen

De inschrijving is geopend en er kan online worden ingeschreven tot en met vrijdag 17 september aanstaande tot 24.00 uur. Na-inschrijving kan alleen op zaterdag 18 september tussen 14.00 uur - 16.00 uur in het clubhuis van AV ALTIS. Op de wedstrijddag is geen na-inschrijving mogelijk. Zodra het maximum aantal deelnemers per afstand is bereikt sluit de inschrijving voor die bewuste afstand. Bij inschrijving tot 30 augustus wordt een startnummer met voornaam gemaakt voor de deelnemers.

Tevens kan gebruik worden gemaakt van SMS service. Hierbij wordt de finishtijd via SMS doorgegeven. Opgave bij inschrijving. Het ophalen van het starnummer kan op zaterdag 18 september tussen 14.00 uur en 16.00 uur in het clubhuis van ALTIS op op zondag 19 september tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij het inschrijfbureau op het feestterrein van het Dorpsfeest Hoogland.

advertentie