De Visscher

7 juli 2010 om 00:00 Nieuws

Op de uitgebreide en actuele website kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten in alle rust de producten van hun keuze selecteren en vervolgens bestellen. De Visscher: ,,Op dit moment komen de digitale bestellingen voor het grootste deel van bedrijven. Zij plaatsen bijvoorbeeld vaak lunchbestellingen. Maar onze site wordt ook regelmatig gebruikt door particulieren die een feest of een feestje organiseren. Natuurlijk kan je via de site een enkel gerecht bestellen, maar de ervaring leert dat mensen dan toch eerder naar de winkel zelf komen. Omdat ze het handiger kiezen vinden, wanneer ze het hele palet voor hun neus zien liggen.”

AMERSFOORT - Van spartelverse vis die de klant zelf nog moet bereiden tot kant en klare meeneemmaaltijden en wokschotels en natuurlijk de heerlijke gerechten die in het restaurant genuttigd kunnen worden, De Visscher heeft het allemaal. ,,Ik denk dat we ons met recht de meest uitgebreide visspecialist van Amersfoort mogen noemen”, aldus Victor de Visscher niet zonder trots. De Visscher is een vooruitstrevende ondernemer die de toegevoegde waarde van internet goed heeft begrepen.

Duurzaamheid is een onderwerp waar de visserij zich, net als andere sectoren, steeds vaker mee geconfronteerd ziet. De Visser gaat daar zeer contentieus mee om. ,,De visstand is voor een viswinkel natuurlijk uiterst belangrijk. Hoe het er met de verschillende soorten voorstaat, dat laat ik graag aan de deskundigen over. Voor mijn onderneming geldt dat we er hier zelf verstandig mee omgaan. Dat betekent concreet dat we hier zo duurzaam mogelijk vis inkopen, hetzij gekweekt, hetzij gevangen. Verder bieden we per seizoen de juiste vis aan, dus niet die vissen die net in de paaitijd zitten. Dat beleid vertalen we door naar de winkel, bij iedere vissoort staat in principe zoveel mogelijk waar hij vandaan komt.”

Heerlijkheden zijn er genoeg bij De Visscher, er is echt voor elk wat wils en dat ontdekken steeds meer consumenten. ,,Vooral de omzet van onze versbelegde broodjes nemen op dit moment een enorme vlucht”, vertelt De Visscher: ,,Het zijn dan ook niet de eerste de beste, ik heb het dan over luxe broodsoorten belegd met tonijn carpaccio, maar daarnaast gaat het aloude broodje Hollandse Nieuwe er gelukkig ook nog steeds in als koek. Natuurlijk hebben we als specialist vaak echte speciale producten in huis zoals Zeeduivel en de top van de Franse oesters de Calado. Verder dient het gemak steeds vaker de mens, dat merken we aan de belangstelling voor onze kant-en-klaar maaltijden. Alle maaltijden worden door onszelf vers bereid. Ons assortiment groeit nog steeds, vooral de koude pastasalades zijn een zomerfavoriet.”

u De Visscher Visspecialiteiten, Emiclaerhof 236, 033 456 38 29, info@bestelvis.nl, www.bestelvis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie