0-1 en 0-3 Sebastiaan Verhoeve, 0-2 Barry Smeeing

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - VVZA is er toch in geslaagd de voorsprong op BFC, de nummer twee op de ranglijst van de vierde klasse H, met drie punten uit te breiden. In de vorige competitieronde lukte dat de Amersfoorters niet omdat BFC in de directe confrontatie met de zeehelden geen winst toestond.

De twee verloren punten compenseerde VVZA zondag door de moeilijke confrontatie met Zwaluwen Utrecht tot een goed einde te brengen. BFC werkte dit keer wel goed mee door het duel tegen APWC te verliezen, waardoor VVZA nu een comfortabele voorsprong van zeven punten heeft bereikt, enkele weken voor het begin van de winterstop.

In Utrecht opende Sebastiaan Verhoeve na een minuut of twintig de score. Hij deponeerde de bal uit een vrije trap knap in het doel van de thuisclub, iets wat hij in de 70e minuut nog eens dunnetjes overdeed. Tussendoor had Barry Smeeing de tweede VVZA treffer voor zijn rekening genomen. Zwaluwen viel alleen op door zeven gele kaarten waarvan er twee een rode prent opleverde, en een doelpunt in de slotfase: 3-1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie