De Galazaak voor ieder feest

Nieuws

,,Bij ons zien ze dat je er je er ook bijzonder uit kunt zien zonder dat je een half maandsalaris uitgeeft. Onze jurken vallen qua prijs in het middensegment, we beginnen rond de dertig euro en onze uitschieter is een merkjurk van Ronoche. Onze filosofie is: we hoeven er niet rijk van te worden, we hebben gewoon plezier in ondernemen en daarbij vinden we het niet erg om veel dames gelukkig te maken.”

AMERSFOORT - Feestend Amersfoort wordt nu nog mooier. Onlangs openden Jantien en Koert van Eerten een winkel vol met feestelijke dameskleding de Galazaak. Wie een gala-, cocktail- of bijzondere dansjurk en alle bijbehorende accessoires zoekt, kan hier voor een vriendelijke prijs prima terecht. ,,Vooral die vriendelijke prijs, is een van de belangrijkste pijlers van onze collectie. De prijs is een belangrijke reden waarom veel dames ervan af zien een echte feestjurk te kopen”, aldus Jantien en Koert.

De kwaliteit is een goede tweede wanneer het gaat over de pijlers van de collectie. Van Eerten: ,,Natuurlijk is er een relatie tussen prijs en kwaliteit, maar onze klanten mogen ervan uitgaan dat wij de beste kwaliteit van de prijsklasse bieden. We hebben jarenlange ervaring in de modedetailhandel, we kopen op verschillende plekken in en pikken daar de beste dingen eruit. Onze ervaring is echter wel dat de trends niet altijd zijn wat de dames kopen. Bij de aanschaf van feestkleding blijft iedereen graag aan de veilige kant en kiest voor donkere gedekte kleuren. Onze meer getinte medelanders kiezen eerder voor lichtere kleuren. Wij richten ons ook nadrukkelijk op de Marokkaanse en Turkse dames, zij weten zich altijd bijzonder smaakvol te kleden. Wij zijn in gesprek met Marokkaanse ontwerpers en hopen met hun creaties onze collectie nog verder te verrijken. ”

De Galazaak is helemaal klaar voor het komende feestseizoen. ,,De decemberfeesten die in het verschiet liggen, waren de reden om juist nu met De Galazaak te beginnen. Onze basiscollectie is gericht op feesten als Kerst en Nieuwjaar. Een ander deel van de collectie is ingekocht met het oog op de steeds populairder worden schoolgala’s. Sowieso hebben onze jurken een jonge uitstraling en, om heel eerlijk te zijn, is onze hele winkel primair opgezet voor de jongere klanten. Maar we merken nu al dat de jurken ook oudere dames, dertigers en zelfs veertigers aanspreken.”

De collectie van De Galazaak gaat van maat 34 tot 52. ,,Bij de grotere maten moet ik wel de kanttekening maken, dat je dan misschien beter bij onze andere onderneming, Incognito terecht kunt. Daar verhuren we kleding uit het hogere segment en die valt, zeker bij een iets forser postuur, toch beter.”

u De Galazaak, Bloemendalsestraat 7, 06 44651396, www.degalazaak.nl, www.incognito-kledingverhuur.nl.

advertentie