A1-Plaza, bijzonder uit eten

Nieuws

,,Soms zijn die vernieuwingen achter de schermen en merkt de klant er niets van maar andere veranderingen vallen juist weer erg op. Vernieuwingen in het menu of aan onze presentatie. We hebben pasgeleden onze website ingrijpend vernieuwd. De site is helemaal in de look and feel van A1 laat nu nog beter zien wat we in huis hebben. Bovendien kan je via de site afhaalgerechten bij Take A1-Way bestellen, een reservering plaatsen en een offerte voor een meeting opvragen.”

AMERSFOORT - Hugo en Celise Gu, het ondernemersechtpaar achter A1-Plaza hebben hun bijzondere restaurant in de tweeënhalf jaar van haar bestaan goed op de culinaire kaart gezet. Dat komt niet in de laatste plaats natuurlijk door de bijzondere locatie en het gebouw van A1-Plaza maar toch wel de belangrijkste troef van het restaurant is de veelzijdigheid van het concept: East meets west in een feest van ontmoeten en eten. ,,Onze onderneming staat nooit stil”, aldus Hugo Gu.

De grote kracht van A1-Plaza is haar verscheidenheid. A1-Plaza staat open voor particulieren of die nu gezellig samen komen tafelen of iets komen vieren met de hele familie. Daarnaast bedient het echtpaar Gu de zakelijke markt. Of het nu om een vergadering of een productpresentatie gaat de multifunctionele ruimtes van A1-Plaza zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan evenementen. Gu: ,,De verjaardag van opa, een kinderfeestje, een intiem diner of een zakendiner, onze mensen zorgen ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt of liever gezegd we doen een stapje meer en zorgen ervoor dat iedere gast zich bijzonder voelt.”

Binnen de muren van het opvallende gebouw aan de snelweg bevinden zich vier restaurantformules. Wok en Teppangrill, Japans teppanyaki, Japans sushi en de Take A1-way. ,,Ik denk niet dat er in Nederland veel restaurants zoveel verschillende culinaire disciplines onder één dak hebben, daarin zijn we nagenoeg uniek”, meent een stralende Gu. ,,In het sushi deel van het restaurant zijn we net met een nieuw concept gestart: All You can Eat Sushi en teppan grill. In Nederland is dit concept nog niet erg bekend maar in Amerika werken restaurants er al jaren mee. Het principe is eenvoudig. Gasten mogen twee uur lang onbeperkt uit een speciale menukaart bestellen. De bestelling wordt direct klaargemaakt en aan tafel gebracht, er zijn vier rondes en iedereen mag vijf gerechten per ronde bestellen, en geloof me voor iemand met een goede eetlust is dat echt genoeg. Er zijn nog meer spelregels, maar het voert te ver om ze hier allemaal te noemen. Klanten kunnen ze vinden op onze website, daar kan ook direct gereserveerd worden.”

u A1-Plaza, Ruimtevaart 8, telefoon: 033 - 4681988, fax: 033 - 4681990, info@a1-plaza.nl, www.a1-plaza.nl

advertentie