speciaalzaak

28 januari 2009 om 00:00 Nieuws

,,Wijnen enzo is dan ook helemaal de winkel geworden die bij me past met een assortiment waar ik voor de volle 100 procent achter sta. Na de verhuizing zijn we hier in Hooglanderveen warm ontvangen en we zullen dan ook met alle plezier de functie van dorpswinkel op ons nemen. Tegelijkertijd zijn we voor alle wijnliefhebbers uit Vathorst en verre omgeving een werkelijke speciaalzaak waar men altijd voor alle vragen over wijn en aanverwante zaken terecht kan.”

HOOGLANDERVEEN - Een dikke maand geleden openden Marcel Meulenbeld en Henriëtte van Bekkum hun wijnwinkel in Hooglanderveen. Wijnen enzo heeft hier de beschikking over 10 parkeerplaatsen pal achter de winkel. Marcel is wijnman in hart en nieren: ,,Geboren in een drankengroothandel ben ik zelf ooit in de horeca begonnen. Daarna heb ik heel wat jaartjes in slijterij Van den Hengel in Emiclaer gestaan en toen is mij duidelijk geworden dat ik ooit een eigen zaak zou beginnen.”

Wijnen enzo biedt een keuze uit meer dan vijfhonderd verschillende wijnen uit alle landen die er op wijngebied maar enigszins toe doen. Maar ook de liefhebber van een lekker glas gedistilleerd of een speciaal bier komt hier volledig aan zijn trekken. Met zo’n ruim assortiment is het soms ook voor de echte wijnliefhebber moeilijk kiezen. Vandaar dat de adviesfunctie bij Wijnen enzo bijzonder serieus wordt genomen. Onder de noemer Wijn en Spijs worden klanten in de winkel uitgenodigd om samen vast te stellen welke wijnen het best combineren met het menu dat voor vrienden, familie of kennissen zal worden gekookt. En dat hoeft zeker niet altijd op sterrenniveau te zijn, want ook bij de oer-Hollandse stamppotten passen zeer uiteenlopende wijnen. Dat geldt vooral voor de altijd aanwezige 6 voor 5 aanbiedingen, wat betekent dat van elke doos met 6 flessen er slechts 5 betaald hoeven te worden.

De enzo van Wijnen enzo staat voor allerlei uiteenlopende dingen als wijnproeverijen en –masterclasses, maar ook voor bonbons (gemaakt op basis van sommige wijnen uit de winkel en daardoor buitengewoon speciaal), delicatessen en bijzondere geschenken. ,,Alles wat met wijn te maken heeft ligt in het natuurlijke verlengde van onze winkel. Wijnhuizen leveren soms ook aanverwante producten zoals bij voorbeeld olijfolie. Die past dan weer uitstekend bij de ter plekke gemaakte wijnen.” Blijft over te vermelden dat Wijnen enzo elk voor- en najaar een uitgebreide overzichtsproeverij organiseert waar vanzelfsprekend iedere wijnliefhebber van harte welkom is.

Wijnen enzo

Van Tuyllstraat 13A

3829 AA Hooglanderveen

06 43455818

033 455 82 22

www.wijnenenzo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie