Makelaars met bezieling

Nieuws

Pauk en Alders vinden het een eer wanneer Makelaarscombinatie wordt uitverkoren een woning in de verkoop te nemen. Pauk: ,,Er zijn in Amersfoort veel makelaars, de klant heeft wel dertig keuzes. Wij vinden het iedere keer weer heel bijzonder wanneer dit kantoor gekozen wordt. En dat willen we onze klanten ook meegeven, wij zitten niet in een ivoren toren en kijken arrogant en minzaam naar beneden. Nee, wij staan tijdens het hele verkooptraject nadrukkelijk naast de klant.”

Internet is een belangrijke schakel tussen klant en makelaar. Reden voor Makelaarscombinatie om een originele ‘schwung’ aan hun site te geven. ,,Een site die het vak uit een heel andere hoek belicht. Een unieke site voor unieke klanten”, glimlacht Pauk, ,,een site die in de herinnering blijft hangen en tegelijk functioneel goed in elkaar steekt.”

Ook het fysieke kantoor van de Makelaarscombinatie heeft een metamorfose ondergaan. Steekwoorden bij de inrichting zijn: je op je gemak voelen, warmte, herkenbaarheid. ,,Voor iedere klant is er een warm welkom”, legt Pauk uit, ,,hier geen eindeloze strak witte en intimiderende zaal maar: we zijn blij dat je er bent.”

Onalledaags dus, maar dan wel met een stevige kennisbasis, gewaarborgd door het NVM lidmaatschap en door het samenspel van de levenswijze Pauk en “jonge hond” Alders, die elkaar prima aanvoelen. Een kantoor dat alle makelaarsdiensten biedt, maar ook graag wat extra’s doet voor haar klanten, zoals het organiseren van een koetsrit in Charles Dickensstijl of een sloepentocht. ,,Wij waarderen onze klanten en dan mag je ook wel eens geven zonder dat daar wat tegenover staat”, vindt Pauk.

u Makelaarscombinatie

Bergstraat 23

3811 NE Amersfoort

033-4481700

www.makelaarscombinatie.nl

AMERSFOORT - Peter Pauk en Mitch Alders zijn de mannen achter Makelaarscombinatie. Zij zetten hun kennis en kunde voor de volle tweehonderd procent in voor hun klanten. Pasgeleden rondde Pauk een Post-HBO makelaarsopleiding af. Bovendien mag Makelaarscombinatie zich sinds kort ook NVM makelaar noemen. Twee feiten die het vijfjarige jubileum van het kantoor extra glans geven. Betrokken en bezieling, dat zijn de twee belangrijkste trefwoorden van de makelaars.
advertentie