Paaswandeling door Hoogland West

26 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HOOGLAND - De Flora en Faunagroep organiseert zaterdag 30 maart weer een paaswandeling door het landelijk gebied van Hoogland West. De wandeling start om 9.00 uur bij café 't Hoekje aan de Coelhorsterweg 21 en duurt, inclusief ,,opwarm'' tussenstop, tot ongeveer 12.00 uur.

Dit jaar volgt de route een deel van de Grebbelinie langs de Eem, biedt Geitenboerderij Breevoort deelnemers halverwege de route koffie en thee aan en is er voor het vervolg van de route toestemming ontvangen om over de terreinen van verschillende agrarische bedrijven te wandelen.

De tocht vindt plaats in groepjes die worden begeleid door leden van de Flora en Faunagroep Hoogland-West. Indien gewenst kunnen zij iets vertellen over bijzonderheden op de route. Inschrijving kan uitsluitend ter plekke bij café het Hoekje en kost 3 euro per deelnemer. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Let op: de wandeling gaat regelmatig over onverhard en vaak modderig terrein. Op een paar plaatsen moet over een hek worden geklommen. Doe goede wandelschoenen of laarzen aan, zeker als het heeft geregend. De wandeling is niet geschikt voor wandelwagens. Honden zijn niet toegestaan. Nadere informatie kunt u opvragen bij Dick Reef (033 4802761) of Frans Rieder (06 51003359).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie