Drugshandelaar aangehouden

22 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De politie heeft na tips en onderzoek op vrijdag een bewoner van de Arnhemsestraat aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Eveneens werden twee verdachten van het kopen van drugs aangehouden.

Rond 18.00 uur werden op de Arnhemsestraat een 33-jarige Amersfoorter en een 37-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden op verdenking van het kopen van drugs bij de bewoner aan de Arnhemsestraat. Zij bleken in het bezit te zijn van gebruikershoeveelheden (ponypacks) aan cocaïne.

Kort daarop werd de bewoner aangehouden. In zijn bezit werden onder andere cash geld, 31 wikkels cocaïne en een zakje met 17 gram heroïne aangetroffen. De woning werd doorzocht. Hierbij werden 832 vermoedelijke viagra-pillen en goederen gevonden die gebruikt worden bij het verwerken en handelen in verdovende middelen. In totaal heeft de politie tijdens dit onderzoek ruim 40 gram cocaïne in beslag genomen.

De twee kopers werden na verhoor heengezonden. Proces-verbaal wordt tegen hen opgemaakt. De bewoner van de Arnhemsestraat zit vast voor verhoor en onderzoek op verdenking van het overtreden van de Wet op de Geneesmiddelen en de Opiumwet. De politie zet het onderzoek voort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie