Grolsch Wintergala in jaren ´30 sfeer

Nieuws

AMERSFOORT - De eerste editie van het Grolsch Wintergala vond afgelopen donderdag plaats in De Flint. Het werd een avond in jaren '30 sfeer waarop alle gasten in stijl gekleed kwamen.

Bij binnenkomst werden de mensen in hun galakleding gefotografeerd, waarna ze via een heuse glitter- en glamour entree de zaal betraden. Daar werden ze feestelijk ontvangen met een glas champagne en troffen ze een totale metamorfose aan van de Stadszaal. Voor deze avond was de Stadszaal omgetoverd tot een Moulin Rouge nachtclub. Donker met veel rood pluche en kleine tafeltjes waaraan de gasten konden plaatsnemen.

De muziek werd verzorgd door onder meer het Miles Orchestra en er traden diverse solo-artiesten op.

Een Marlene Dietrich look-alike nam het publiek mee naar de sfeer van de jaren dertig met liedjes als 'Black Market' en 'Ich bin von Kopf bis Fuß auf Liebe eingestellt'. Een volgend moment was er een spectaculaire tissueact te zien die zich tussen het publiek afspeelde. En nadat alle gasten een cocktail gekregen hadden speelde er een jazzkwintet en gingen de voetjes van de vloer. De avond werd afgesloten met een dj die swingende discomuziek draaide. Een feestavond, voor herhaling vatbaar.

advertentie