Afbeelding
BDU

Feestelijke opening buitenschoolse opvang Amerpoort

Nieuws

RANDENBROEK - De buitenschoolse opvang van Amerpoort heeft onlangs haar intrek genomen in scholencomplex De Vosheuvel in Amersfoort. Kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke of meervoudige beperking kunnen hier na schooltijd en in de vakanties terecht voor een leuke, ontspannen invulling van de dag. Vrijdag 9 november wordt de nieuwe locatie feestelijk geopend.

Goede opvang regelen voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking is niet altijd gemakkelijk. Zij hebben vaak specifieke wensen en behoeften. Daarom staan bij de BSO van Amerpoort professionele begeleiders klaar om de kinderen een prettig, tijdelijk thuis te bieden naast hun reguliere dagopvang. Amerpoort ondersteunt op die manier tevens het hele gezin, zodat de kinderen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Scholencomplex De Vosheuvel ligt in de wijk Randenbroek in Amersfoort. In dit complex bevinden zich twee scholen voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs; de Koningin Emmaschool en de Dr. A. van Voorthuysenschool. Amerpoort is blij met de nieuwe locatie organiseert dan ook een feestelijke opening. 's Middags wordt het feest eerst met de kinderen gevierd. Vanaf 17.00 uur zijn ook ouders en andere belangstellenden van harte welkom.

De BSO is gevestigd op Heiligenbergerweg 185 in Amersfoort. Kijk voor een routebeschrijving en meer informatie op www.amerpoort.nl

advertentie